Over Ons

Tania Pintelon
Apotheker-Titularis
Elke Desseyn
Adjunct-Apotheker

Apotheek Pintelon in Ruddervoorde, Uw Zorgapotheek met Persoonlijk Advies

Apotheek Pintelon in Ruddervoorde, uw zorgapotheek met persoonlijk advies Apotheek Pintelon besteedt zeer veel aandacht aan de persoonlijke band met zijn klanten. Uw persoonlijke situatie, problemen of vragen worden steeds ernstig genomen. Wij vinden een persoonlijke begeleiding essentieel. U kan steeds met al uw vragen bij ons terecht voor ondersteuning van uw gezondheid en gezondheidsproblemen.

Wij bieden eveneens een uitgebreid gamma aan producten voor uw levenskwaliteit en verzorging. Cosmetica, producten voor baby en moeder, begeleiding bij thuiszorg, maar ook advies over supplementen en gezondheid op een natuurlijke manier zijn activiteiten waar we u met al onze vakkennis in kunnen bijstaan. Vraag ons vrijblijvend om advies!

Online apotheek Pintelon

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze website kan u uw bestellingen en reservaties doen. In onze database vindt u alle producten terug.

U kan op onze website eveneens uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.

Op de pagina Reservatie op onze website hebt u de keuze uit veel producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u na uw reservatie per sms, mail of telefoon wanneer u de medicatie kan komen ophalen.

Kijk ook naar onze instructievideo’s voor een goed gebruik van puffers, zelftesten, etc…